Porsche Cayenne Turbo

  • 0

Porsche Cayenne Turbo este una dintre cele mai avansate SUV-uri, de lux aflate  în prezent în producţie. Cu un extrem de puternic motor twin-turbo, Cayenne Turbo, nu este doar capabil de performante remarcabile, dar ofera pasagerilor si soferului o experienta de neegalat. Pare ca Porsche a montat un 911 pe un cadru de SUV nu-i asa ?

Motorul , de 4,8 litri in  V8, este absolut remarcabil si alaturi de transmisia in 8 (opt) !! viteze , rezulta nu doar un ansamblu ce produce peste 500 CP ci si o masina care consuma infinit mai putin decat concurentii din piata ce incearca sa se apropie de nivelul sau.

Imagini interior:

Navigatia:

Interiorul este in acord cu ceea ce inseamna aceasta masina ce din pacate este condusa de prea multa lume ce habar nu are ce bijuterie fantastica au privilegiu a detine. Dar revenind la chestiunile tehnice habitaclul nu iti spune decat un singur lucru – lux si bun gust , fara inflorituri aiurea si fara zeci de miliarde de butonase interiorul aduce , cel putin dpdv calitativ cu ce exista pe gama FX de la Infiniti.

Masina te face sa te gandesti cand o conduci in oras ca este vorba de un o masina de oras putin inaltata asa de bine se adapteaza traficului urban insa cand o scoti in drum de munte , ori la drum lung se adapteaza cu aceeasi acuratete. Fireste ca un traseu greu de macadam nu este pentru fitosul Cayenne, acolo ai putea  merge de exemplu cu un Pathfinder , dar suntem siguri ca deja il aveai in minte citind aceste randuri.