Interiorul proaspăt al noului Porsche Cayenne

  • 0

Porsche este pe cale să dezvăluie o actualizare extrem de germană, extrem de amănunțită, pentru SUV-ul său critic Cayenne. Așteptați-vă la aspectul armonizat la exterior, la mai multă putere și eficiență sub capotă și, probabil, mai multă ciudățenie pe lista de opțiuni – acesta este, până la urmă, un Porsche. Dar înainte ca Stuttgart să arate totul, mai întâi desface interiorul noului Cayenne. Și aceasta este o afacere mare, pentru că aceasta oferă o imagine decentă la ceea ce vă puteți aștepta în interiorul următoarei Panamera, Macanul complet electric din 2024, și chiar unde interiorul emblematicului 911 ar putea merge în continuare.

Pentru a face Cayenne mai cald sau mai rece, pentru a schimba viteza ventilatorului sau pentru a porni scaunele încălzite, există un panou mare, lucios, cu clicuri, cu comutatoare metalice cu senzație de scumpă. Un mic detaliu, și unul profund tocilar, este pierderea demarorului întortocheat care a adus înapoi la cheile de contact la Porsche-urile mai vechi și într-adevăr la mașinile de curse ale companiei. Porsche s-a înclinat în sfârșit în fața inevitabilului și a montat un buton de pornire obișnuit.

Nu suntem supărați, doar trist că o mică bucată din moștenirea Porsche a fost schimbată cu ceva mai popular. Este doar un lifting, dar Porsche nu a schimbat doar orificiile de ventilație și nu a adăugat niște pixeli suplimentari. Întreaga arhitectură a tabloului de bord al lui Cayenne și modul în care îl faceți să meargă înainte și înapoi s-a schimbat. Printre alte actualizări, Cayenne are acum un sistem de filtrare în cabină rezistent la arme biologice pentru a împiedica ocupanții să respire din exterior: chiar se activează automat atunci când știe că sunteți pe cale să intrați într-un tunel.