Noua Kia Sorento

  • 0

A patra generație a SUV-ului Sorento de dimensiuni medii de la Kia pare încă destul de proaspătă, dar este deja timpul pentru o actualizare la mijlocul ciclului. Această reîmprospătare aduce un stil revizuit pentru partea din față și spate, împreună cu un upgrade interior care aduce noi ecrane. Kia a spus C/D că Sorento 2024 va fi un model reportat, așa că ne așteptăm să vedem acest nou Sorento să sosească în SUA pentru anul model 2025. În față, Sorento 2025 are o formă complet diferită a grilei și faruri noi interesante. Benzile de accent cu LED-uri amintesc de semnătura luminoasă a noului Kia EV9. În spate, stopurile sunt ușor revizuite și adaugă un nou element de design care leagă cele două bare luminoase de fiecare parte. De asemenea, putem observa noi modele de roți și ceea ce arată ca o nouă culoare bej, cel puțin pentru modelul de pe piața din Coreea care a fost prezentat până acum.

În interior, cea mai mare schimbare este un nou set de ecrane pentru grupul de indicatori digitale și sistemul central de infotainment. Ecranul central pare să ruleze software-ul de infotainment mai nou de la Kia, iar grupul de instrumente digitale pare mai mare decât unitatea care este disponibilă în prezent la nivelurile de echipare superioare ale lui Sorento. Există, de asemenea, o bară tactilă mai jos pe bord, care arată similar cu cea din Sportage și EV6, care poate comuta între comenzile HVAC și de navigație.

Kia încă nu a lansat informații despre modelul 2024, așa că se pare că Sorento 2024 va avea o perioadă scurtă înainte ca modelul actualizat din 2025 să înceapă să sosească în showroom-uri.