2024 Mitsubishi L200

  • 0

În urma unei campanii de teaser neobișnuit de lungă, Mitsubishi a luat în sfârșit deznodământul noului Triton. Cunoscut și sub numele de L200 pe unele piețe, pickup-ul de dimensiuni medii intră în a șasea generație cu un aspect proaspăt în interior și în exterior, împreună cu schimbări adânci în piele, deoarece folosește un cadru de scară nou dezvoltat. Acesta va fi disponibil în stiluri de caroserie cu cabină dublă, cabină club și cabină simplă, beneficiind de o creștere a rigidității la torsiune cu 60%. Prin trecerea la un nou material din oțel de înaltă rezistență, caroseria este mai ușoară în comparație cu generația anterioară L200. Camionul folosește o platformă carbo reproiectată care a fost coborâtă cu 45 de milimetri (1,77 inchi) până la 820 mm (32,2 inchi) pentru a facilita manevrarea încărcăturii. Întărit cu un cadru, o treaptă nou adăugată în colțul barei de protecție sporește și mai mult caracterul practic. Fără a intra în detalii, Mitsubishi spune că vehiculul utilitar este acum mai mare decât înainte, dar creșterea în greutate a fost redusă la minimum prin utilizarea oțelului mai ușor.

Suspensia a fost, de asemenea, complet renovată și constă dintr-un nou braț frontal cu dublu braț, cu o configurație mai ușoară a arcurilor lamelare în spate. Modelele echipate cu sistemul Super Select 4WD-II beneficiază, de asemenea, de Active Yaw Control (AYC) pentru a îmbunătăți virajele prin aplicarea ușoară a frânei pe roata din față interioară. Sistemele de asistență pentru coborârea în deal și pornirea în deal sunt incluse pentru a vă ușura viața în afara drumurilor bătute.

Interiorul a fost și el actualizat complet, deși suntem surprinși să vedem că încă are cadrane analogice, nu că ar fi un lucru rău. Există comenzi separate pentru setările de climă, împreună cu câteva comenzi rapide sub ecranul tactil, care este flancat de două butoane rotative. În general, tabloul de bord are un aspect simplu și funcțional – exact ceea ce v-ați aștepta de la un cal de muncă. Comutarea între 2WD și 4WD se face cu ajutorul selectorului montat între scaune, unde veți găsi și un buton pentru modurile de conducere. Deja pus în vânzare în Thailanda, noul L200 / Triton va fi introdus treptat în ASEAN și Oceania, înainte de a fi pus în vânzare în Japonia la începutul anului 2024, pentru prima dată în 12 ani.