Prima privire Acura ZDX 2024

  • 0

Acura este, asa cum majoritatea dintre voi stiti deja, divizia de autoturisme de lux a concernului HONDA. Primul ZDX a fost un pic un pic de lună pentru o marcă precaută Acura, sărind cu capul înainte în genul SUV-ului coupe-uri, care era în curs de dezvoltare, cu bazele unui sedan de performanță (dar nu și motorul, din păcate). Ideea avea sens, cu succesul surpriză al BMW X6, dar pur și simplu nu a prins la fel. Acum, marca se îndreaptă din nou spre garduri și aplică plăcuța de identificare pe primul său EV, deși Acura ZDX 2024 este un SUV cu formă mai convențională.

De altfel, designul corespunde îndeaproape conceptului Precision EV de acum un an. În forma tradițională Acura și Honda, mașinile lor concept sunt foarte aproape de producție. Elementele exagerate au fost un pic trase înapoi, iar iluminarea exterioară cu LED a fost atenuată, dar esența este încă acolo. Spre deosebire de ZDX original, cel nou nu se sprijină prea mult în linia acoperișului „coupe”, păstrând astfel spațiul spate pentru cap și spațiul de încărcare. Este mai mult sau mai puțin un RDX mai elegant, cu un grătar solid care strălucește în jurul tuturor, cu excepția marginii superioare.

Fiecare ZDX vine cu pachetul „AcuraWatch” de ajutoare active și pasive pentru șofer, care include acum un sistem care nu vă va permite să schimbați benzile atunci când există cineva în unghiul mort. Pe Type S, puteți obține AcuraWatch 360+, care aduce primul control de croazieră fără mâini de la Acura, numit, potrivit, „Hands Free Cruise”. Funcționează pe 600.000 de km de drumuri cartografiate, ceea ce ne face să credem că ar putea fi o versiune remodelată a Super Cruise de la GM. 360+ primește, de asemenea, asistență automată la parcare, care face parcarea în paralel pentru tine.