SUPERCAR OF THE YEAR

  • 0

Am scris pe tot parcursul anului 2011 sute de articole si la fel ca si in anii din urma am incercat sa facem un colaj ce sa acopere toate gusturile si preferintele… A sosit momentul sa va prezentam cateva super masini nu neaparat intr-un clasament ori intr-o anumita ordine…

LAMBORGHINI AVENTADOR

Enumerarea noastra nu avea cum sa nu aiba acest super bolid iesit de pe poarta fabricii in 2011 , nu este nevoie de un savant pentru a vedea că noul Aventador LP700-4 urmează limbaj de design absolut fabulos si incantator.  Modelul a fost proiectat la Centro Stile Lamborghini din Sant’Agata Bolognese şi e inspirat din aeronautică modernă . Vorbim de un motor 6.5-litri V12 ce produce 700 CP, cu o greutate totala de 1,575 kg (3472 lb), se va livra o putere de raportul greutate de 2.25 kg / CP.

CSS TUATARA

Supercarul american-da , maxima mandrie pentru yankeii si maxima invidie pentru cei care nu il pot avea… Programat pentru a lua la Bugatti din nou în războiul pentru titlul de „cea mai rapida masina din lume de producţie” CSS a reusit sa scoata o nebunie de masina. Masina a fost desenata de designerul italiano-american Jason Castriota, care a proiectat masini pentru cele mai bune din industrie:Ferarri , Rolls ori Bertone. Ca motor avem un V8 DE 6.8 L PRODUCE 1300 cp si de la zero la 100 kmh va ajunge în jurul valorii de 2.8 secunde.

LAMBORGHINI GALLARDO – SUPER TROFEO STRADALE

Nebuniiiieeeee – cel mai „extrem Gallardo produs vreodata” cum a fost denumit aceasta editie Rockstar declanseaza nebunia printre fanii acestui gen de masina. Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale este propulsat de un motor V10 care oferă un total de 570 CP si un cuplu maxim 398 lbs-ft la 6500 rpm.Cu o greutate totala de 2954 kg, noua editie speciala se va face sprintul 0 la 60 100 în doar 3,4 secunde.

ZENVO

Zenvo ST150S – este un super car danez ce iata se impune foarte bine in aceasta categorie , un design foaaarte agresiv , este propulsat de un motor de 7.0 litri supraalimentat V8, care produce 1104 CP, atinge suta de km in mai putin de 3 secunde.