TOYOTA AVALON

  • 0

Toyota Avalon este un sedan de familie construit de japonezi pentru piata nord americana in special. Avalon dispune de un interior elegant in care te simti ca intr-o masina de lux germana.

Un ecran LCD care se potriveşte foarte bine în consola centrală are inglobat totul, de la muzica , selecţie de opţiuni pentru a hărţi.  Are mai mult spatiu in habitaclu decat un BMW Seria 5. Există, de asemenea, o staţie de încărcare pentru dispozitive mobile şi de captivitate-touch de control pentru setări climatice.

„Exista, de asemenea, o listă de neegalat de caracteristici de siguranţă bazate pe tehnologie, inclusiv un best-in-clasa 10 airbag-uri, Blind Spot Monitor cu eco-trafic de detectare şi de pre-coliziune sistem”, a declarat Bob Carter vice president pe Toyota Motor Sales.

Masina este propulsata, din nou, de un motor V6 de 3,5 litri. Puterea V6 ar trebui să se simtă, de asemenea, un pic mai plin de viaţă, datorită unui şasiu rigid.

Pentru a realiza designul exterior, mentinand in acelasi timp organismul de cost-eficacitate, producatorul a dezvoltat un prototip de aliaj de zinc vopsea pentru a reduce costurile de producţie menţinând în acelaşi timp stilul de caroserie.

Mai multe detalii despre masina vor fi disponibile la sfarsitul acestui an, cand probabil va fi lansata.
Best sexy lingerie