Toyota Yaris

  • 0

In trecut TOYOTA YARIS era cumparata de catre doritorii unei subcompacte cu un pret ok si o fiabilitate foarte mare asadar oameni care cumparau masina cu gandul la o economie „a la long…” . Daca fiabilitatea poate fi considerata sexy ei bine da puteai spune ca YARIS era sexy.

In varianta actuala , dupa ultimul facelift , Yaris incearca sa atraga cumparatori din sfera celor care nu cumpara doar o masinuta ce nu le va da batai de cap si una care sa si arate intr-un fel…

In varianta cu 5 usi masina cantareste aproape doua tone  ceea ce este enorm pentru motorizarile disponibile , asadar si tunuta de drum are de suferit…foarte mult chiar.

Interiorul este sensibil inbuntatit fata de vechea generatie insa nu poti avea super pretentii de la o subcompacta , insa daca le spui asta concurentilor de la FORD cu al lor FIESTA te vor contrazice cu siguranta.

Scaunele sunt insa foarte confortabile , din pacate marimea masinii nu permite insa un drum prea confortabil pentru cei care masoara peste 1.80 m.

Anvelopele de 15 inch sunt completate de niste jante deosebite insa există chiar o Yaris SE sportiva, cu jante din aliaj si un stil mai agresiv.

Pentru unii fiabilitatea este sexy asa ca in ciuda unei concurente deosebite – MAZDA 2, KIA Rio, Ford Fiesta , YARIS continua sa se vanda destul de bine. Asta in conditiile unui pret bun si a unor costuri de intretinere mici.