Mitsubishi L200 versus Toyota Hilux

  • 0

Un comparativ Mitsubishi L200 versus Toyota Hilux , o da , speram sa va incante ideea la fel de mult ca si pe noi. Micii intreprinzatori sunt tot mai multi si fie ca au fie ca nu au prea multa nevoie de o camioneta multipurpose ei o achizitioneaza asadar cele doua marci sunt tot mai prezente in traficul romanesc.

ASPECT EXTERIOR:

Mitsubishi L200

Toyota Hilux

Masinile se prezinta ambele bine la capitolul exterior , mai ales daca tinem cont pentru ce anume sunt ele destinate. Insa pentru conformitate noi consideram ca L200 este mai tineresc are un aspect mai sportiv , ce inspira agresivitate si stil in acelasi timp, prin urmare mergem pe mana celor de la Mitsubishi.

INTERIOR:

Mitsubishi L200

Toyota Hilux

Hilux este o masina corecta , mai precis este foarte corecta cu tine ca si proprietar iti ofera tot ce ai putea avea nevoie insa atat. Asadar si interiorul este la fel nu te astepta, deci, la gadget-uri sau la alte butonase care sa ascunda cine stie ce functii exotice. In schimb, nu te vei putea plange de ergonomia comenzilor. Spiritul rudimentar al pick-up-ului care te implora sa-l scoti la munca predomina. In fapt este genul de masina facuta pentru a fi manevrata de camionagii sau santieristi plini de moloz si ciment. Prin urmare daca ti-a picat pe mana masina lu’ tati de la firma evita sa mergi in Gaia cu asa ceva pentru ca vei fi subiect de misto foarte mult timp.

La L200 lucrurile stau mai uman. In sensul ca , pe langa Sistem audio, climatizare, altimetru, busola si un design mai ochios avem o mai mare grija pentru sofer, pasamite constructorul s-a gandit ca masina ar putea fi condusa si de directorul santierului (sic!). In mod clar L200 puncteaza si aici.

TINUTA DE DRUM :

Buuun, am ajuns si la ultima coordonata abordata de noi in mod traditional – tinuta de drum. Ambele par a sta pe picior de egalitate: propulsoare diesel de 2.500 cmc. Pe “hartie”, insa, apar noi diferente: L200 dispune de 136 CP si un cuplu motor de 314 Nm, Hilux  doar 102 CP si 260 Nm, iar in trafic aceste diferente se vad , nu mult , dar se vad. Mai adaug ca Mitsubishi L200 vine in dotarea de serie cu celebrul sistem Super Select 4 Wheel Drive, o premiera in gama pick-up. Acesta e un sistem coordonat de computerul de bord ce porneste automat sistemul 4×4 doar cand masina are nevoie de asa ceva.

In principiu cand e vorba de a da un castigator noi nu prea aruncam cu verdicte , insa in acest caz castigatorul este foarte clar si nu trebui sa ocolim a nominaliza – Mitsubishi L200 asa cum ati deja intuit probabil.