Outlander vs CRV

  • 0

Mitsubishi Outlander versus Honda CRV – o comparatie extrem de interesanta ceruta si de voi prin intermediul e-mail-urilor primite pe adresa noastra de contact. Bun, asadar ce avem noi in fata spre a le compara – avem 2 masini asiatice ce apartin a doi constructori de traditie – pe de o parte Mitsubishi cu vechi state intr-ale off road-ului si Honda , vesnica si mereu excelenta Honda care nu inceteaza sa ne suprinda, uneori placu,t alteori (in ultimul timp) mai putin placut (vezi ce au facut cu facelift-ul de pe Civic…)
ASPECT EXTERIOR

Mitsubishi Outlander

HONDA CRV

Doua masini cu un design decent , in cazul CRV un design mereu upgradat si inbunatatit , cu fiecare nou facelift. La Outlander observam sportivitate si dinamica, iar la partea din spate se simt influente venite dinspre liniile concurentei europene: evacuare dubla, stopuri ce amintesc usor de Lexus RX. Desi cei de la Honda au un portofoliu masini cu un desgn absolut fantastic (vezi Accord ori Legend) la CRV nu pare sa se fi straduit atat de mult astfel ca desi cum spuneam mai sus a tot suferit operatii estetice ele nu au reusit foarte bine astfel ca la acest capitol castigatorul in opinia catalogauto.net este Outlander.

Interior:

Outlander :

CRV :

Outlander ofera o pozitie la volan buna, specifica modelelor sport, fapt completat atit de scaunul soferului, excelent profilat si cu suport lateral bun, cit si de volan, care ofera un grip adecvat. Calitati care nu ar trebui sa surprinda in conditiile in care Outlander este construit pe platforma noului Lancer. Daca vorbim insa si de calitatea materialelor de la interior atunci lucrurile se schimba putin si aici trebuie sa observam ca stilul minimalist si mai ales materialele spartane de pe Lancer -ul vechi au ramas pe Outlander-ul nou prin urmare o nota foarte proasta la acest capitol. In cazul CRV designul interior pare mult mai inovator decit al vechiului CRV, desi, in esenta, urmeaza aceeasi reteta. S-a lucrat intens la ergonomie si asta se vede si se simte la drum lung. Dar ce e extrem de important calitatea materialelor de la interior este buna , lucru ce nu are cum sa nu iti sara in ochi. Overall la acest capitol baiatul rebel al celor de la Honda castiga , asadar CRV puncteaza.

Tinuta de drum :

Conform traditiei noastre incheiem aceasta comparatie cu tinuta de drum , unde avem o diferentiere foarte clara , la drum accdientat Outlander iese castigator la pas in vreme ce pe drumuri civilizate HONDA CRV isi adjudeca pozitia de lider , date fiind cele spuse mai sus noi ne abtinem in a nota un castigator si va lasam pe voi sa dezbateti la o bere acest lucru.